...

...

lauantai 28. heinäkuuta 2012

POLTTARIT!

Koska sulho on onnistuneesti lähetetty viettämään omia polttareitaan, halusin kertoa omistani, jotka vietettiin muutama vko sitten.


Kaikki alkoi sillä että minulle oli piiiiiitkästä aikaa siunautunut vapaa viikonloppu töistä, ja sulhaseni oli voittanut töistään lahjakortin Flamingo Spa:han, joten luonnollisesti halusimme viettää ajan mahdollisimman tehokkaasti yhdessä häitä suunnitellen ja rentoutuen. Meille yhteiset vapikset on tosi harvinaisia, koska itse teen kolmivuoroa (vitsit että harmittaa etten mennut poliklinikalle töihin kun sellaista päivävuoroa tarjottiin...) ja sulho menee toimistotuntien mukaan. Sulho oli varannut meille hotelli huoneen jo valmiiksi jotta voisimme rentoutua koko viikonlopusta, eikä tarvitsisi heti lähteä ajamaan kotiin. Tai niin ainakin luulin ;)


Oli lauantai aamu, ja olin pakannut hirveästi vaatteita ja kenkiä mukaan, ei sitä koskaan tiedä mitä haluaakin laittaa päälleen sekä jos mennään kerran syömään niin täytyy olla monta eri vaihtoehtoa riippuen paikasta ;) Mutta siis olimme valmiita lähtemään, harjasin vain hiuksiani vielä kunnes alkaa JÄRKYTTÄVÄ ovikellon rimputus ja oven hakkaaminen.. Ensimmäinen reaktio ja ajatus oli se, että naapurimme juoppo/narkkari (jep asumme erittäin herttaisessa talossa ;)) on viimein seonnut lopullisesti!! Pienen pakokauhun ja refleksin takia syöksyin avaamaan ovea, mielessäni jo alakerran kyttääjä kirjoittaa sata valitusta isännöitsijälle metelistä. Avaan oven varovasti ja siinä seisoo luokkakaverini kamera kädessä.. Siinäkin kohtaa vaan ajattelin että "voi paska! olen taas unohtanut tapaamisen!" mutta sitten ovi repäistään kokonaan auki ja siellä seisoo kaikki paikalliset tytöt ja kaksi kaasoani! Siinä vaiheessa tajusin että ei helkatti onko tänään polttarit :D Ja kyllä oli! Meinasin sydärin saada, kevyt takykardia alkoi vaivaamaan, en saanut happea ja miltei pääsi tippa jännäpissaa pöksyyn! 
Shokissa oleva morsian ja yksi kaasoista


No siinä minulle annettiin lista mitä pitää olla mukana, ja kaikkihan oli koska olin kylpylään menossa joten automaattisesti oli uikkarit ja pyyhekin kassissa.. Sitten vaan sulholle hyvästit ja menoksi. Heti jouduin luovuttamaan kännykkäni ystävilleni ja matka alkoi. klo oli 8.12 aamulla kun lykättiin eka siideri käteen, tuli hieman juoppo olo :D Lähdimme menemään motaria turun suuntaan. Olin samassa autossa kahden kaasoni kanssa ja luokkatoverini tulivat toisella autolla, muttemme heitä nähneet koko matkalla.. Salon kohdalla minulle laitettiin sidos silmille ja matka jatkui iloisesti sidukkaa hörppien ja jännittäen! 


Olin aivan varma että oltiin Paimiossa! Auto pysähtyi ja alkoi kuulumaan ihanien tyttöjen ääniä, mutta silmiä ei saanut aukaista.. Sitten minut talutettiin jonnekkin.. Siitä tulikin mieleeni, että en ikinä haluaisi tai pystyisi edes toimimaan sokeana! Sen verran jännää on tuo liikkuminen :)


Silmät kiinni kuljetus puistoon :)
Minut istutettiin alas ja odottelimme hetken. Sitten sain ottaa huivin päästäni ja apua mikä näky! Miltei kaikki ihanat ystäväni seisoivat kauniissa puolikaaressa edessäni, ja jokaisella oli tiara, sinivalkoiset satiiniolkanauhat sekä numerotikut. Sitten eräs ystävistäni piti todella ihanan puheen ja minut kruunattiin MISS MORSIAN *.8.2012 ja yhtäkkiä kaverini pikkuveli ilmestyi jostain laulamaan kitaralla säestäen "ken on heistä kaikkein kaunein"!! Ja siis hänellä on niiiiiiiiiiin hyvä ääni ja siis kaikki oli vain täydellistä <3 Sitten vannoin polttarivalan, mihin kuului mm. etten saa ottaa virkavaltaan yhteyttä, enkä sulhoon, kaikkeen täytyi suostua sekä en saa enää illan tapahtumien jälkeen perua kenenkään ystävän kutsua ;) Ja allekirjoitus hienolla pippelikynällä ;) Minun polttariasuni oli kruunu, sininen samettiviitta valkoisella karvakauluksella (kuten oikeilla misseilläkin) sekä minun olkanauhani oli räikeän pinkkiä satiinia, jossa oli valkoinen pitsireunainen raita, johon oli kirjailtu pinkein paljetein Miss Morsian ja hääpäivämme. Se oli aivan mahti idis!!!!! SUOSITTELEN! Valan allekirjoitus. Huomatkaa hieno kynä :D


Sitten kilistelimme skumppaa ja minun käskettiin toimittaa roska roskikseen. Kun olin roskan tiputtanut katsoin ylös ja apua!! Tytöt olivat tehneet minusta missilööppejä!!! :D :D Siinä lyhtypylväässä oli kiinni hienosti laitettu ei niin imartelevia kuvia etenkin teinivuosilta ja niihin sopivia "lööppejä" :D Sitten näinkin tutun tytön polkevan luokse, ja hän on siis ollut samassa taideviestinnän lukiossa kanssani, tosin pari vuotta vanhempi enkä hänen kanssaan ole muuta kuin kasvoilta tuttu. Hän piti meille ihan huippu improharkan mikä oli mielestäni aivan mahti! Kaikki osallistuivat mielestäni täysillä ja hauskaa oli :D Jouduin mm pitämään puheen eri kosimistavoista (kaikki ystäväni ovat naimattomia, niin heille "vinkiksi") ja harjoituksen vetäjä heitti aina aiheen/sanan mikä piti sisällyttää.. Mukana oli vaikka mitä, esimerkiksi koiran anaalirauhanen. Voin kertoa että oli vaikea keksiä kosintaan liittyvää :D


Lööppi :D
Sitten matkamme jatkui jokilaivoille päin jossa sain tehtäväkseni ostaa härskeimmän shotin mitä löytyi. Voin kertoa sen olleen tulipallit. Ja kappas! Jokilaivasta löytyi missilööppi :D Jotta saisin ottaa shotin, minun piti toteuttaa muutama tehtävä, esimerkiksi kerätä 10 ylävitosta random miehiltä! Ainiin, sain myös tehtäväkseni myydä merirosvolipun koska se tuottaa muuten huonoa onnea avioliitollemme. Lipun sain myytyä viiteen euroon suomalais-ruotsalais-espanjalais pariskunnalle joka kertoi laittavansa sen Espanjassa parvekkeellensa liehumaan :) sitten jatkoimme matkaa kauppatorille jossa otimme pehmikset ja odotimme "limusiiniamme". Sain taas pienen tehtävän, missä minun piti kuvauttaa itseni 10 random miehen kanssa, ja aika moni ohikulkija tuli ilomielin mukaan. Sitten "limusiini" eli linja-auto saapui ja hyppäsimme kyytiin, Naantaliin (kotikaupunkini) päin oltiin menossa. Siellä sain kunnian toimia matkaoppaana KOKO LINJA-AUTOLLE! Ja siis iltapäivällä bussihan on aivan täysi :D Mutta eipä siinä mitään, ainoa ongelma oli etten ollut asunut Turun suunnalla n. 5 vuoteen, saatikka kulkenut vanhaa tietä Naantaliin, joten paikat oli jäänyt vähän unholaan.. No mutta sain kanssamatkustajilta vinkkejä. Sain myös esittää tiputanssin kaikille (enkä sitäkään osannut/muistanut siinä jännityksessä :D). Jaoin myös salaisuuden kaikille. Matka oli mieletön ja vieläkin naurattaa se aasialainen äiti lapsiensa kanssa jotka olivat varmasti sitä mieltä että olin karannut jostain psykiatrisesta hoitolaitoksesta :D 


Naantalissa sain polttarikansion, jonne minun piti kerätä hyviä vinkkejä tulevalle vaimolle, ja niitäkin ihmiset antoivat mielellään. Yksi vanhempi nainen tosin suositteli menemättä naimisiin, kuulemma tylsää :D Mutta parhaat vinkit sain riviltä n.80v rouvista jotka istuskelivat rollaattorit rivissä Naantalin torilla. "Pitää halia ja pussailla ja pitää kädestä kiinni vielä vanhanakin." <3 Voiko herttaisempaa olla! Tämä siis muistiksi myös muillekkin tuleville (ja miksei vanhemmillekkin) rouville! :)


Kävimme myös moikkaamassa palomiehiä, joista kaksi paikalla ollutta antoivat myös vinkkejä sekä suostuivat yhteiskuvaan. Kävelimme Naantalin vanhaan kaupunkiin jossa eräs vieras hernemyyjä toi minulle pussillisen herneitä ja onnitteli :) Menimme kirkkopuistoon jossa odotteli loput polttariporukasta ja osa joukkoon liittyneistä (mukaanlukien siskoni, joka mukamas mökkeilemässä perheensä kanssa Varkaudessa :D) ja he olivat pystyttäneen mahti piknikin kaikkine herkkuineen ja he lauloivat yhteislaulun omine sanoituksineen! Niin ihanaa! Sitten syötiin ja tarjolla oli kaikkia lemppari ruokiani, mm. vuohenjuustosalaattia, mokkapaloja sekä piirakoita! NAMSKIS! vieläkin tulee vesi kielelle kun ajattelee! 


Puistossa sain myös tehtäviä suoritettavakseni (niitä siis oli tullut pisin päivää, en ole varmaankaan kaikista muistanut mainita) joihin  kuului mm. Kätevä Emäntä -testi, jonka läpäisin (mm. pullataikinan ohje, napin ompelu, nalkutus näyte, kravaattisolmu)! Sain tehtäväkseni myös pyytää jotain vanhempaa herrasmiestä valssaamaan kanssani, ja hyvä kandidaatti ilmestyikin pian kuvioon. Eräs n. 60v siististi pukeutunut mies valikoitui tanssipartneriksi ja hän lähti ilomielin mukaan. Hänen kihlattunsa otti meistä kuvia sekä vielä pyysivät mailiosoitettani jotta voivat lähettää kuvat minullekkin! Sain kihlatulta myös kauniin ja ison luonnonkukista tehdyn kimpun. 


Puistoon tuli vierailemaan myös RedBull tytöt tuoden lahjan ja tehtävän. Vaikken aivan mallikkaasti tehtävästä suoriutunutkaan, sain silti palkinnon: kasa redbulleja sekä Roseviiniä kauniissa pinkissä korissa :)
Kombo oli yllättävän hyvää ja siitä tuleekon "morsiammen valinta" häidemme baariin!
Tapasimme myös lentopalloilijat Mikko ja Matti Oivasen jotka opettivat innokkaalle morsiammelle hihalyönnin :D
Merisalin (Naantalin rannasta) edustalta lähti venekyyti. Olin aivan varma että menemme kaverini mökille Merimaskuun, mutta suuntasimmekin Rymättylään päin. Matka oli ihana, olen kasvanut meren äärellä ja veneillyt paljon koko ikäni, niin kyyti oli ihan luksusta kauniine keleineen! Päädyimme minulle uuteen paikkaan, missä oli KELLUVA SAUNA!!! Siis miten tytöt ovat löytäneetkään sellaisen paikan!? Todellinen Dream come true hetki minulle! Rakastan merivettä ja siinä pulikointia ja siihen saa lisättyä vielä saunan!! NAM! Ja minulle sanottiinkin ettei lähemmäksi vettä saunalla pääse :D


Rantauduimme ja minulle annettiin uikkarini, mitkä ilmeisesti siskoni tai kaasoni oli kaivanut laukustani ja ne käskettiin pukea päälle. Sitten näin yhden kaasoistani kävelevän rinnettä alas WAKEBOARD kädessään!!! ÄÄÄ alkaa taas sydän jyskyttää :D :D Tehtävä oli siis  siinä, ei muuta kuin pikaopastus ystävältä ja veneeseen! :D Voin kertoa, se ei ole yhtään niin helppoa kuin näyttää :D Eikä ole yhtä helppoa kuin lumilautailu! :D Mutta mielettömän kivaa!!!!!! Ihan ylös en päässyt mutta yritys hyvä. 


Mökille mentäessä oli ruuan laitto jo kovassa vauhdissa ja söimme herkku tortilloja! Ruokailun aikana oli puheita, tytöt lauloivat sekä sain Kätevä emäntä -diplomin sekä minulle annettiin tehtävä: keissi kaljaa ja se piti juoda aamuun mennessä (ei IHAN tyhjentynyt :D). Sitten oli vuorossa morsiussauna kaikkine hienoine yksityiskohtineen! Sauna (joka siis KELLUI jos jollekkin jäi epäselväksi ;)) oli koristeltu kauniisti ja siellä tehtiin vaikka mitä rituaaleja :) Sitten uitiin, saunottiin, uitiin, saunottiin ja tehtiin taikoja ja noudatettiin perinteitä. Ja tuli mieleeni, että tuskin sitä saunaa oltiin tarkoitettu +-15 tytölle koska se vähän tulvi lattian läpi :D onneksi ei kuitenkaan kiukaalle asti :). 


Mökillä jatkoimme pippalointia ja polttareitani varten oli koottu biisilista, jossa oli nimeeni liittyviä kappaleita, naimisiin menoon liittyviä kappaleita sekä lempparimusiikkiani :) Ilta oli mitä mahtavin ja jorattiin (tai ainakin minä :D) aamuun asti!


Aamulla odotti herkkuaamiainen! Sekä koska ilmeisesti tuo kaikki ylläoleva ei ollut vielä tarpeeksi, sain 70e lahjakortin kauneushoitolaan!! Anteeksi nyt vaan, mutta minulla oli kaikkein aikojen parhaimmat polttarit ja parhaimmat kaverit EVER! Meitä oli illan mittaa +-15hlöä juhlinnassa mukana :) 


Vieläkin menee kylmiä väreitä, mahassa perhosia sekä mieletön hymy huulilla kun mietin niitä! Kaikkea ei tullut tähän tekstiin, koska aikani on rajallinen.. 

3 kommenttia:

  1. Joo, sulla kyllä oli ihan parhaat polttarit! <3

    VastaaPoista
  2. Vau, kuulostaa kyllä aivan mahtavalta päivältä! :)

    VastaaPoista
  3. I know ja sitä se myös oli <3 Varmasti jää mieleen loppuelämäksi! :)

    VastaaPoista