...

...

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Huomenna ystävän häihin!

Nyt on paljon iisimpi fiilis kuin viime postausta kirjoitaessa. Paljon ehtii tapahtua päivässä. Olen juossut tänään koko päivän edes takaisin kotikaupunkiani tehden ja etsien vaikka mitä. Mutta nyt alkaa olemaan sellainen fiilis, että kaikki tulee sujumaan ja kuten Krista sanoi Wedding Roulette -blogissaan, turha itkeä jo kaatunutta maitoa. Eli enää ei kerkeä tilaamaan mistään unohtuneita asioita vaan ilman on tultava toimeen. Paljon on rahaa palanut pikku yksityiskohtiin mutta toivottavasti ei turhaan :) Toivottavasti kaikki sujuu hyvin! 


Enää on häävko jäljellä jolle löytyy myös ohjelmaa.. Maanantaina sulho lähtee veljeni kanssa Viroon alkoholia noutamaan, tiistaina koemeikki ja kynsien laitto, keskiviikkona vihkiharjoitus ja torstaina pääseekin jo hääpaikalle laittamaan paikkoja! Ja kyllä, eräs stressini aihe on ollut kaikessa yksinkertaisuudessaan JÄÄ eli kun juhlapaikalla ei ole pakastinta, mistä saadaan baariin ja juoma-astioihin jäätä... Olen soitellut ja meilaillut kaikki paikalliset baarit läpi, muttei kenelläkään löydy jäätä varten säilytysastiaa. Vuokrattavana löytyi mutta aika mittavalla hinnalla tarvetta nähden. Olin jo lyömässä hanskoja tiskiin, mutta sitten sulhanen päätti, että roudataan meidän oma pakastin juhlapaikalle :D ja niin myös teemme, veljeni lupautui mennä nostoavuksi sunnuntaina ;) 


Mutta tosiaan huomenna pääsemme nauttimaan luokkatoverini pinkeistä häistä pääkaupunkiseudun läheisyyteen. Mielenkiinnolla odotan mitä he ovat keksineet ja ollaankin jo sovittu että jos löytyy jotain koristeita tms, hän myy ne minulle häiden jälkeen ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti