...

...

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

VOi että millanen päivä!

Kaikin puolin ihan huippu! Aamullä lähettiin liikkeelle kukon laulun aikaan (tai oikeastaan hieman myöhemmin koska sulho jäi hissiin jumiin koiran kanssa aamulenkiltä tullessaan :D).. Minä sain miehen töihin heitettyäni "kuluttaa aikaa" sellossa (lue: shop 'till you drop) ennen Iberon outlet myymälän avautumista. Kerrankin kävi niin että vapaapäiväni sopi johonkin menoon ja viime vkolla luin Sundayn "Life in my 30's" (Täällä) -blogista moisesta häppeningista että ylipäätään tällaista tapahtuu ja vielä viimeisen kerran. 


Eli siis tarkoituksena oli kerätä paperipussiin niin paljon helyjä ja muita Iberon tuotteita kuin sinne mahtuu ja pussin saa lunastaa itselleen 20egellä. No jotta homma ei olisi jo liian ihana juttu (yllättävän paljon pussiin sai ängettyä :D), koska kyseessä oli viimeinen kerta, sai kaksi pussia yhden hinnalla!!! JAUZAAA! Sydän hakkailen keräsin kaikkea mihin käsi tarttui.. :D Onneksi olin siellä jo hyvissä ajoin koska liike aukesi klo 11 ja n. 11.15 paikka oli jo  täynnä. Onneksi meikän pussit oli jo täynnä ;> Lopputuloksena onnellinen morsio sai tiivistettyä pussiin 558egen edestä killuttimia (kuten isotätini kutsui rihkamakoruja) jotka olivat siis 18 kaulakorua, 4 rannekorua, 19 korvikset sekä yksi meikkisivellin :) 


koko saalis :)


osa korviksista


kaulakorut 1

kaulakorut 2

Noista aikamoista osaa mietin mahdankohan tulla edes koskaan käyttämään, mutta tulipahan otettua :)


Kävin myös ennen lounastreffejä sulhon kanssa shoppailemaassa lisää sellossa koska ekalla kerralla tuli kiiru outlettiin. Sulho jo soitteli perässä että vauhtia nyt kun nälkä on kova! :) Käytiin "terassilla" vetämässä mahti annokset, tietty opiskelijahintaan.


Sen jälkeen lähettiin toisen bestmanin kanssa sovittamaan tälle pukua samasta vuokraamosta josta sulho ja toinen bestman vuokraa myös. Eli bestmaneille tulee samat setit ja sulholla on omansa :). Sovituksen jälkeen kävimme kolmestaan syömässä terveellistä, etenkin diettiin sopivaa ruokaa mäkkärissä ;) MIESTEN VALINTA.


Kun pääsimme sulhon kanssa kotio, aloimme kartoittamaan mitä kaikkea pitää vielä tehdä. Maksoimme tänään hääpaikan sekä varasimme hääyöpaikan <3 Tilasimme myös minulle pidennykset kampausta varten, toivottavasti tajuavat siellä tanskassa vai missä lie ettei sulho tule niitä käyttämään vaikka hänen nimissään ne tilattiinkin :> Vertailin myös kampaamoita ja meikkauspalveluita ja yksi erittäin mieluinen tapaus löytyikin! Ja he suostuvat tulemaan kotiin tai meidän tapauksessa hotelliin laittelemaan nätiksi :) Toivottavasti meidän päivä on heillä vapaa! Mailia odotellessa.. :)


Pakko vielä tuulettää, että vihkisormuskin on tilauksessa <3 Jälleen kevyen ahdistuksen jälkeen se oikea löytyi <3 Olin jo aivan varma etten tule ikinä löytämään mitään säväyttävää mutta tulihan se vastaan ;) Eikä se ollut tietenkään sellainen mitä olin ajatellut. En halunnut timangeja mutta ilmeisesti minussa elää syvällä harakka joka ei voinut vastustaa timangien kimallusta ;> Aluksi itse emmin hinnan takia sormusta, mutta sulho toi hyvän pointin esille: ei kannata ajatella hintaa, koska se on lopun elämää sormessa niin sen täytyy olla se mistä tykkää. Ja eräs ystäväni jatkoi sanoja myöhemmin; päivähinta on pieni ;)


kuva: Timanttiset
Se on vähän tuollainen, mutta kokonaan keltakultaa ja pinnaltaan tasainen :)

3 kommenttia:

 1. eikä tullut sitten mieleen että joku olis voinut vaikka haluta oikeesti jotakin noista mitä sun "tulipahan otettua". En ymmärrä tommoista hamsterointia, jos niillä ei ole edes tarvetta, kun lähes ilmaiseksi saa...

  VastaaPoista
 2. Taisit ymmärtää hilppasen väärin.. Siis määrähän on sellainen, että kun meikäläisen arkikäyttöön ei ammattini takia helyt kuulu, menee tovi ennen kun saan kaikkia pidettyä. Tämä oli siis pointti!

  Mutta nyt on hyvä syy ostella myös koruihin sopivia vaatteita, eikö? ;)

  VastaaPoista
 3. LApaa mä en kestä tota korujen määrää. et oikeesti huijannu :D -J

  VastaaPoista