...

...

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

tittidii our invites

<3 Eli tässä koko prosessin tulos :)


<3


Hääinfo
Iiiiii ne on just meitä ja ihaninta on että saatiin ne itte tehtyä vaikka vannottiin valmiskorttien nimeen vielä alkukeväästä :)


Eli olen aikaisemminkin jo maininnut että tarkoituksena oli tilata valmiit kutsut.. No mutta kun oikeanlaisia ei löytynyt, pyöriteltiin ajatusta itse väsätyistä korteista.. Yhtenä päivänä lähdettiin keräämään "aineksia" korttiin josta ehkä oli jo jonkinlainen visio, mentiin syömään ja ravintolan pöydälle kasaantui ensimmäinen prototyyppi ylläolevasta kortista! <3 Sitten toukokuussa oltiin Turussa askartelemassa minun ystävien kanssa (tai siis sulho ja minä taidettiin panostaa enempi siihen kaffetteluun..) jossa liimattiin pitsit kortteihin.


Ja koska "aineksia" oli liian vähän, jatkoimme kesällä kotona korttien tekoa. Ajattelimme että eiköhän me tekstit saada liimattua itse, eikä siinä menisi kuin pari tuntia. NIIN VÄÄRÄ LUULO. Siihen meni kaksi päivää. Ainakin! Tulostimme helmiäispaperille kutsuun liimattavat tekstit ja se oli ainut minkä luulin menevän pieleen, mutta mikä taisi olla ainut asia mikä onnistui ongelmitta :) Sitten korteista loppui noi sormustarrat.. Yhdeksän, YHDEKSÄN jäi uupumaan eikä niitä ollut koti Tiimarissamme, vaan sulho lähti eräs iltapäivä seikkailemaan Helsinkiin asti tarrojen perässä, koska muualla niitä ei ollut <3 Nooooooo koska olen aikoinaan lukiossa vetänyt vain lyhyen matikan, olin laskenut korttien tarpeen väärin. Siinä sitten pyöriteltiin numeroita että mikä on kun kortteja on vain 7 ja kutsutekstejä on 11..?? No mutta all good, sulho kävi vielä uuden kerran hakemassa tarroja (olihan reitti jo tuttu ;>).


Tuli aika tulostaa hääinfot.. Sulho sanoi tulostavansa ne työpaikallaan, koska printteri on parempi. No enpä muistanut mainita etten muistanut meidän yhteistä tilinumeroa ja olin kirjoittanut infoon vain 12345-67890.. Hehe... :D No siitä vaan hakemaan korjauskynää ja rustaamalla käsin tilinro :D 


Oli prosessi aikamoinen, tosi ihana, ja varmasti tekisimme uusiksi! Lopputulos oli meille paras <3 Ja koska viime aikoina ollaan molemmat oltu niin kiireisiä ettei ole paljoa yhdessä aikaa vietettyä, joten ehkä korttien teossa ihaninta oli loppujen lopuksi se kesto, saatiin aikaa olla yhdessä <3


Tykkäätkö? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti