...

...

torstai 7. kesäkuuta 2012

so little time so much to do..

Nyt alkaa tosiaan verenpaineet kohota.. Aika katoaa johonkin ja vapiksia ei näy työlistoilla.. Häihin aikaa ALLE KAKSI KUUKAUTTA ja hommaa on ihan mielettömästi! Alkaa polvet tutisemaan..


Akuutein TO DO on varmasti


*KUTSUJEN LÄHETYS tai aloitetaanko siitä että ne pitää saada valmiiksi ennen lähetystä ;) Ne on miltei valmiina mutta "ainekset" pääsivät taas loppumaan joten täytyypi jostain hommata loput jotta saataisiin ne VIIMEISTÄÄN ensi viikolla postiin.. Tekstit on valmiina, onneksi! :) Kun kutsut on lähetetty, laitan kuvan ja tekstit tänne.


*KUKAT.. voi kukat voi kukat.. Ajattelimme neilikoita laittaa pöytiin, vaaleanpunaisia, valkoisia tai vihreitä (liikaa vihreetä maybe?) mutta mistä tilata? Eräältä toimittajalta olemme ajatelleet kysäistä, mutta ainakaan nettisivuilta löytynyt sähköpostios. pisti viestin bumerangina takaisin.. Täytynee yritellä myöhemmin vaikka puhelimitse


Vaaleanpunaista vihreän seassa?

*PÖYTÄLIINAT JA KORISTEET.. Pöytäliinat on ollut jo PUOLI VUOTTA sitten tarkoitus käydä ostamassa, mutta se on vaan jäänyt.. Sinäänsä eipä meille kotiin tällähetkellä mahtuisikaan sellaista pinkkaa liinoja :) Eikä niillä niin kiire.. Kaitaliinojakin toivottavasti vielä saa siitä liikkeestä mistä ostimme kokeiluksi yhen setin.. Nekin tuli ostettua jo puolisen vuotta sitten, toivottavasti ei kuulunut talvisesonkiin.. Mutta mutta niitäkin varmasti saa vaikka päivä ennen häitä jos niin hassusti sattuu :) 
Koristelut ovat simppelit, mutta nyt tuli huoli onko liian simppelit.. Ei ole tarkoitus täyttää pöytiä kasalla tavaraa, vaan tarkoitus on että ihmiset pystyvät syömään ja olemaan tilavasti. Mutta mites muut tilat? Ollaan vaan mietitty pöydät, sali ja terassi (ainakin jotenkuten) mutta onhan siellä muutakin! O-ou.
*KULJETUKSET.. Miten saada vieraille järkättyä kuljetus kirkolta hääpaikalle? Tai ainakin niille ketkä ajattelivat kilistellä alkoholipitoisia eivätkä tule omalla autolla.. Ajattelimme kysellä joltain paikalliselta taksikuskilta joskos voisi illalla tai yöllä ottaa meidän vieraat "jonon ohi".. Ja meidän kuljetus hääyöpaikkaan........ ja siitä tulikin mieleen->

*HÄÄYÖ... minne mennä?? Toiveena olisi hotelli helsingin keskustasta mutta sinne on niiiiiiiin pitkä matka hääpaikalta.. Onhan tässä lähellä kylpylöitä jotka tarjoavat hääyöpaketteja, mutteivät ne visuaalisesti vastaa toiveitamme. Hääyö olisi ihana viettää jossain ihanassa huoneessa, eikä missään perus mestassa..

*HÄITÄ EDELTÄVÄ YÖ.. Kaasojen kanssa olemme alustavasti jutelleet menevämme hotelliin yöksi häitä edeltäväksi yöksi.. Saisi syötyä (toivottavasti ainakin) kunnon aamiaisen jotta jaksaa :) Pitänee varata piakkoin :)

*MUSIIKKI.. DJ buukattu mutta halutaanko sittenkin jotain liveä?? Häävalssi?? Ystäväni laulaa kaksi kappaletta juhlissa ja äitini kirkossa.. Sulhon suvusta löytyy musisoijia, sekä yhden ystäväni pikkuveli on ilmeisesti ammattimuusikko.. Joku esiintyjä olisi kiva olla vielä ystäväni lisäksi, mutta mikä tai kuka?!

Mutta no stress, kaikki ajallaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti