...

...

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

PANIC!PANIC!PANIC!PANIC!

Eli ihanainen häähömpötys on muuttunut kylmänhikiseksi, takykardiseksi mega häästressiksi! MIHIN AIKA KATOSI? miten tuntui että meillä oli pläänit niiiiin hyvin kasassa ja jotenkin ne onkin kasaantuneet.... APUA! 


Paniikkiaihe nro1. KUTSUT!
Oltiin niin onneissamme kun saimme kehiteltyä meidän mielestä kauniit kutsut. Ja ne tuli tuossa toukokuussa miltei valmiiksikin kiitos ihanien ystävieni :) Mutta "ainekset" loppuivat kesken joten niihin pitää vielä hienosäätöjä tehdä. Ja se teksti sinne... Meillä oli hyvät pläänit siitä miten sen aiomme toteuttaa MUTTA käytännössä asia ei ole niinkään helppo. Ja ne pitäis tässä tovin kuluttua lähettää koska täytyy ihmisillä olla aikaa vastatakkin.. Ja voisi olla aika lyödä se vieraslista lukkoon :D 


Paniikkiaihe nro.2 ESTEET
Eli.. Heräsin tuossa yksi yö ihan kylmänhikisenä painajaisen jälkeen että hemmetti, päästäänkö me naimisiin kun ei olla vielä tehty sitä esteiden tutkintaa.. Olimme alkuvuodesta tsekattu prosessi ja koska oli meille liian aikaista, ajattelimme tehdä sen toukokuussa. No nyt toukokuu vetelee viimosiaan ja jotenkin alitajunta muistutti asiasta. Painajaisessa päivä ennen vihkimistä muistimme asian, eikä sitten päästykkään naimisiin.. No mutta onneksi muistin asian väärin (olin aivan varma että se pitää tehdä väh. 2kk ennen häitä...) ja sillä ei olekkaan niin kiire vielä.. Vaikka tosin hyvä olisi tehdä ettei unohdu taas :D


Paniikkiaihe nro.3 HIUKSET
Vedän kaljuksi. Oikeesti. Se tuntuu helpoimmalta vaihtoehdolta. En usko että luotan kenenkään vieraaseen tyyppiin laittamaan hiuksiani. Ja koska suunnittelin itselleni simppeliä ja rentoa kampausta, en halua millään maksaa paljoa kampauksesta minkä itse teen tunnissa mallinukelle eli kaaso C:lle :D.. Mutta then again, once in my life.. :) Ja vielä se että miten eri kampaukset sopii mun värkkiin.. Olen niin kateellinen yhdelle hääblogin kirjoittajalle (en nyt muista kuka :)) mutta hän osaa vääntää omaa tukkaansa niin nätisti ja olisi itsekkin kiva kokeilla kaikkea mutta omaan päähän en vaan saa laitettua. Onneksi kaaso M suostui armeijalomillaan tehdä eri kampauksia meikäläiselle että saa vähän jotain mielikuvaa millainen sopii.. 


Tällaisen kampauksen kaaso C sai :)
ummmm... maybe not :)


Ne niistä ekoista paniikin aiheista, pakko alkaa lukemaan toisenlaiseen paniikkikohtaukseen eli lopputenttiin joka on  HUOMENNA enkä ole mitään vielä lukenut.. Noooh pannu kahvia ni jaksaa aamuun asti.. ai ei hyvä idea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti